Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι και στα Σώματα Ασφαλείας


Αγανακτισμένοι από τις περικοπές στο μισθό τους δηλώνουν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, οι οποίοι αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Αγανακτισμένοι από τα νέα μέτρα και τη μείωση του εισοδήματός τους δηλώνουν οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας (αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί), για τον λόγο αυτό πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις έξι αύριο το απόγευμα, στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

"Τα προβλεπόμενα, νέα μέτρα καταβαραθρώνουν το βιοτικό μας επίπεδο με τη λεηλασία του πενιχρού εισοδήματός μας, το ψαλίδισμα των πενθημέρων, των νυχτερινών και των επιδομάτων, αλλά και λόγω των νέων περικοπών των δαπανών για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών", τονίζεται σε ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011