Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα τον Γ. Πεταλωτή! (2-6-11)


Νέο επεισόδιο προπηλακισμού κατά μέλους της κυβέρνησης από πολίτες σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, αυτή τη φορά με θύμα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή.

Ο κ. Πεταλωτής δέχτηκε επίθεση με αυγά, γιαούρτια και πέτρες κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε ΚΑΠΗ στην Αργυρούπολη.

Μόλις ο κ. Πεταλωτής έφτασε στον χώρο, ομάδα περίπου 50 ατόμων του επιτέθηκε πετώντας του γιαούρτια και αυγά. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε φτάσει μάλιστα  στο ΚΑΠΗ μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του ΠΑΣΟΚ προστάτευσαν τον κ. Πεταλωτή, ενώ αμέσως έφτασαν στον χώρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο κ. Πεταλωτής δεν τραυματίστηκε και εισήλθε στο κτίριο όπου εκφώνησε την προγραμματισμένη ομιλία του.

Έμεινε, ωστόσο, εγκλωβισμένος στο κτήριο για αρκετή ώρα αφού περισσότερα από 700 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα ΚΑΠΗ, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ιδίου του κ. Πεταλωτή.

Τελικά, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν στο χώρο κατάφεραν να φυγαδεύσουν από την πίσω πόρτα τον κ. Πεταλωτή.

«Δεν θα μας φοβίσουν μερικές δεκάδες τραμπούκοι, υποτίθεται δημοκρατικοί που προσπάθησαν να σταματήσουν αυτή την εκδήλωση» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ενώ έκανε λόγο για «εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει δημοκρατία».


ΠΗΓΗ άρθρου: Πρώτο Θέμα online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011