Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Έπρεπε να είχαμε ζητήσει συγνώμη από τον λαό» (Λιάνης Γ. 8-6-11)


Με την γλώσσα της αλήθειας, όσο σκληρή κι αν είναι μερικές φορές, μίλησε ο Γ. Λιάνης στην συνεδρίαση του ΚΤΕ οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν χρέος μας να παραδεχτούμε ότι η πολιτική μας δεν απέδωσε και έπρεπε να διορθώσουμε τα λάθη της. Δεν το παραδεχτήκαμε ποτέ. Θα έπρεπε. Κι όχι μόνο αυτό. Θα ‘πρεπε ταυτοχρόνως να ζητήσουμε και μια συγνώμη από τον ελληνικό λαό.» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γ. Λιάνης επεσήμανε πως σημασία έχει το κλίμα που διαμορφώνεται κυρίως στο εσωτερικό της χώρα και όχι στο εξωτερικό. «Ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου κάθε βράδυ ρωτούσε στερεότυπα: «Τί κλίμα πιάνετε;» Αν με ρωτούσε σήμερα εγώ θα του έλεγα: «Τροπικό κύριε Πρόεδρε. Ακραίων κοινωνικών φαινομένων». 

Όσον αφορά την συναίνεση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως δεν γίνεται με εκβιαστικά διλήμματα αλλά κατακτιέται με θεσμικό τρόπο. «Όταν τα κόμματα καταφέρουν να σπάσουν την ασύντριφτη αλυσίδα του Εγώ τους για να έρθουν στο Εμείς των Ελλήνων».


Πηγή : Real.gr


Ρεαλ.γρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011