Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

"Εφυγε" ο Αναστάσιος Πεπονής


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανάστασης Πεπονής, εμπνευστής του ΑΣΕΠ. 

Είχε γεννηθεί το 1924 και από το 1977 έως το 2000 εκλεγόταν βουλευτής στην Α Αθήνας. Διετέλεσε Υπουργός Βιομηχανίας-Ενέργειας, Προεδρίας της Κυβέρνησης, Δικαιοσύνης και Υγείας-Πρόνοιας, με μεγάλη συμμετοχή στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Ως Υπουργός Προεδρίας το 1994 θέσπισε με νόμο το Α.Σ.Ε.Π. και το σύστημα προσλήψεων με αντικειμενικά κριτήρια. 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μόλις αναγγέλθηκε  ο θάνατος του Αναστάση Πεπονή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Έφυγε σήμερα ένας υπέροχος Έλληνας, ένας υπερήφανος και αξιοπρεπής πολίτης που υπηρέτησε  το Έθνος και λειτούργησε πάντοτε  ως υπόδειγμα ήθους και σθένους. Με τον θάνατο του Αναστάση Πεπονή, η Ελλάδα χάνει μια πραγματική προσωπικότητα του δημοσίου βίου που δεν είχε καμία σχέση με τις ευτελείς όψεις της πολιτικής".

Πηγή: www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011