Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τροπολογία κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης;


Την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, να προωθήσει "προκλητική" τροπολογία "με σκοπό να ευνοήσει οικονομικά συγκεκριμένο κλάδο εργαζομένων" του υπουργείου, καταγγέλλει με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου που συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη, με την τροπολογία αυτή το υπουργείο λειτούργησε αποσπασματικά : "Η ρουσφετολογική και παλαιοκομματική συμπεριφορά του μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, προσβάλει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος δημιουργώντας οικονομικές ανισότητες και κοινωνικούς αυτοματισμούς", αναφέρεται στην ανακοίνωση. 
Επίσης, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου αναφέρεται σε ένα εδάφιο που προστέθηκε στην τροπολογία : "Οι υπάλληλοι της Γραμματείας των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών, των Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της Χώρας , κατατάσσονται στους βαθμούς που κατέχουν και η βαθμολογική τους εξέλιξη διέπεται από τις διατάξεις του ν.2812/2000(Α΄67)". Κάτι, που όπως επισημαίνει ο σύλλογος , προκαλεί τεράστια οικονομική επιβάρυνση στον κρατικό προϋπολογισμό.
"Για άλλη μια φορά ο Υπουργός λειτουργεί επιλεκτικά μεταξύ των εργαζομένων στο ίδιο Υπουργείο, όπως συνέβη άλλωστε και στην περίπτωση του θεσμού της πρόωρης συνταξιοδότησης όταν με δική του νομοθετική πρωτοβουλία εξαιρέθηκαν περιφερειακές υπηρεσίες, αρνούμενος ταυτόχρονα την εξαίρεση των υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας", καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011