Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εγκαίνια με κοινοβουλευτική ομάδα


Ολοκληρώθηκε ο αγιασμός των γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου στη Λ. Συγγρού. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος. 
Το κόμμα του Πάνου Καμμένου συμπλήρωσε τον «μαγικό» αριθμό των 10 βουλευτών που απαιτούνται με την προσχώρηση του Μιχάλη Γιαννάκη, που αναλαμβάνει τη θέση του γραμματέα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.
Ο βουλευτής Βοιωτίας ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, και αποδέχθηκε να δώσει τον εκλογικό αγώνα με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βοιωτία, όσο και σε όλη την Ελλάδα, από την θέση του Γενiκου Γραμματέα του κόμματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξαιτίας των αυξημένων αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη θέση του γενικού γραμματέα του κόμματος συμφωνήθηκε ο Μιχάλης Γιαννάκης, να καταλάβει τη 2η εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

REAL.GR




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011