Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Άρχισαν τα όργανα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Ο πρωθυπουργός ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχιστεί η πορεία της χώρας. Παρέμβαση της Α.Διαμαντοπούλου. Ζήτησε κυβέρνηση εθνικής ευθύνης.
Σε ιδιαιτέρως υψηλούς τόνους η ομιλία της Βάσως Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. «Είστε εκτός χρόνου και τόπου. Δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει στην κοινωνία. Σήμερα περίμενα την παραίτηση της κυβέρνησης και να πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Λυπάμαι για την κυβέρνηση. Λυπάμαι και για τη χώρα» είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ . 
Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού η Άννα Διαμαντοπούλου παρενέβη και ζήτησε να συζητηθεί στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ η αναγκαιότητα κυβέρνησης εθνικής ευθύνης. «Εγώ θα ήθελα να πω ότι επειδή συζητήσαμε πολλές ώρες στο υπουργικό συμβούλιο έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη περίοδο. Εθνικός στόχος μας, όλων είναι να διασώσουμε τη χώρα και να παραμείνουμε στο ευρώ. Αυτό σημαίνει να ψηφιστεί η συνθήκη και συμφωνήσαμε ότι αυτό για να αποφύγουμε εκλογές για να μην έχουμε δημοψήφισμα σημαίνει συναίνεση. Και αυτό σημαίνει ότι αμέσως από σήμερα ξεκινάμε τη διαδικασία συναίνεσης που παραπέμπει σε μία κυβέρνηση εθνικής ευθύνης» είπε η υπουργός Παιδείας.
«Αυτή η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλω να είμαι πολύ καθαρή γιατί αυτό συζητήθηκε και στο υπουργικό συμβούλιο και είναι πάρα πολύ σημαντικό να το ξέρουμε, να το βάλουμε στη διαδικασία συζήτησης σήμερα γιατί είναι πιο διαφορετική στιγμή από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Είναι λοιπόν σημαντικό να το συζητήσουμε να ξέρουμε τι συζητάμε, που πάμε» κατέληξε η 'Άννα Διαμαντοπούλου.
«Πράγματι συζητήσαμε και είπαμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε αυτές τις συζητήσεις με τη ΝΔ το συντομότερο. Και αυτό θα υπάρξει μία συνεννόηση. Είχαμε πει όμως ότι κυβέρνηση εθνικής ευθύνης είναι πρώτα από όλα η ίδια η κυβέρνηση η σημερινή. Να πω όμως ότι είχαμε. Αλλά μια κυβέρνηση που θα είναι με ευρύτερες όσο γίνεται ορίζοντες είναι κάτι που θέλω και που δεν μπορούμε να δούμε εδώ. Έχει σχέση με τις εθνικές μας επιδιώξεις» ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού. 
Ευ.Βενιζέλος: Με 180 βουλευτές η ψήφιση της δανειακής σύμβασης
Από το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης από τη Βουλή θα γίνει με 180 βουλευτές.
«Αυτό που διακυβεύεται στη χώρα μας είναι η συμμετοχή μας στο ευρώ».



Κ.Α.

fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011