Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής


Η EUROGENDFOR (European Gendarmerie Force) («ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής εξεγέρσεων», αναφερόμενα κατά βάση στην  EGF την οποία αποκαλούν «στρατό επιβολής της ευρωπαϊκής χούντας» και άλλα παρόμοια) είναι πολυεθνική δύναμη (από το 2005), συγκροτούμενη από τμήματα επτά ευρωπαϊκών χωρών που διαθέτουν τέτοιες αστυνομικές υπηρεσίες (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πολωνία). Δηλαδή αστυνομικές υπηρεσίες με στρατιωτικό χαρακτήρα (όπως ήταν κάποτε η δική μας Χωροφυλακή). Αποστολή της είναι η συμμετοχή σε Επιχειρήσεις Διαχείρισης Κρίσεων στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας & Άμυνας (ΚΠΑΑ) της ΕΕ, σε περιοχές όπου υπάρχουν κρίσεις (εμφύλιοι πόλεμοι, διάλυση του κράτους μετά από πόλεμο, κλπ.). Μπορεί επίσης να δρα σε συνεργασία με στρατιωτικές δυνάμεις της ΕΕ, είτε κατά την ανάπτυξή τους σε περιοχή κρίσης, είτε μετά την αποχώρησή τους.

Για να αναπτυχθούν οι δυνάμεις αυτές προηγείται απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ και ακολουθεί απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ. Αντιγράφω από το σχετικό κείμενο της ΕΕ: "The EGF will always be deployed on a clear legal basis. Usually the mandate will be based on relevant UN Security Council Resolutions or on political guidelines from EU or other international organisations that intervene in the field of crisis management."

Δύο χρόνια πριν (τον Ιανουάριο του 2003), με προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου, η ΕΕ απέκτησε την πολυεθνική ευρωπαϊκή αστυνομία, η οποία με την ονομασία European Union Police Mission (EUPM) αναπτύχθηκε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, όπου και παραμένει, συμβάλλοντας στη ηρεμία και σταθερότητα στην περιοχή, εκπαιδεύοντας την τοπική αστυνομία και συνεργαζόμενη με την στρατιωτική αποστολή της ΕΕ (επιχείρηση Althea). Ανάλογες αποστολές έχουν αναληφθεί (πολλές είναι ακόμα σε εξέλιξη) στο Κογκό, το Νταρφούρ, τη Γουϊνέα-Μπισσάου, την Παλαιστίνη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, κ.ά.

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με επίσημα (ανεπίσημα) στοιχεία... οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής, οι οποίες στην ουσία είναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν
αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση (στην Ελλάδα!) η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει (στην Ελλάδα!) την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη!

Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να
ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ως "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος από την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.

Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο
επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαϊκής αντίδρασης - διαμαρτυρίας.

Το επίσημο site είναι τοhttp://www.facebook.com/l/2b44a;www.eurogendfor.eu και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.
Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα, ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011