Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Νέα οργάνωση πίσω από την επίθεση σε Ξενογιαννακοπούλου, Παπαϊωάννου, Παπανδρέου


Με προκήρυξή τους σε ανεξάρτητο χώρο ενημέρωσης οι συντάκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη των επιθέσεων με εμπρηστικούς μηχανισμούς στα πολιτικά γραφεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Η οργάνωση «Μηδενική ανοχή» σύμφωνα με το κείμενο που δημοσιεύτηκε εκεί είναι υπεύθυνη για τα γκαζάκια που εξεράγησαν τον τελευταίο μήνα (από 14/11 ως 13/12) στα πολιτικά γραφεία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών και τέως υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσως Παπανδρέου.
Μάλιστα, αναφέρει ότι την περασμένη Ανοιξη στις 18/4 υπήρξε και άλλη επίθεση στο γραφείο της κ.Παπανδρέου.
Οι συντάκτες δηλώνουν αλληλέγγυοι στους «Ν.Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, Κ.Γουρνά και σε όσους κατηγορούνται για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα», στους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς και στους απεργούς εργάτες της Χαλυβουργίας Ελλάδος.

ΕΘΝΟΣ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011