Κοινωνική Προσφορά

Επιμονή στα Ελληνικά προϊόντα, μείωση 20% εισαγωγών ισοδυναμεί με κέρδος για την Ελλάδα 10 δις (fylakhkerkyras.blogspot.com) - 10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη. (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Στόλισαν» με… κοπριά το αυτοκίνητο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γικόνογλου

Το «στόλισμα» του αυτοκινήτου του βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Θ. Γικόνογλου με… κοπριά, λίγο  μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Βέροιας, είναι το νέο κρούσμα ακραίας διαμαρτυρίας εις βάρος  βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συμμετάσχει  σε σύσκεψη με  αγρότες στο Μακροχώρι και στη συνέχεια πάρκαρε το αυτοκίνητο του στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στη Βέροια, αλλά ειδοποιήθηκε  αργότερα για την συγκεκριμένη δυσάρεστη έκπληξη.

Τα κρούσματα πάντως εις βάρος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι αλλεπάλληλα, ενώ χαρακτηριστικό είναι  ότι την ίδια περίπου ώρα με τον κ. Γικόνογλου την δική του περιπέτεια «βίωνε» στον Πύργο Ηλείας ο συνάδελφός του Τ. Αντωνακόπουλος, που… εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό καφετέριας από «αγανακτισμένους»!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είπαν την αλήθεια χωρίς περιστροφές

Ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια 31-5-11

Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης στο Radio9.gr :

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 1o μέρος Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό 2o μέρος

Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας 29/5/2011